İZMİR / ALİAĞA - Şehit Çavuş Bülent Kula İlkokulu

Nis

"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" kapsamında 22-26 Nisan tarihleri arasında geneksel sanatlar ile kültürel mirasımızın tanıtılması kapsamında " Hayat Boyu Öğrenme Kurumları, Geleceğimiz Olan çocuklarımızla Buluşuyor" temasıyla " Minik Eller Büyük Hayaller"adlı etkinliklerimiz aşağıda yer almaktadır.

22.04.2024   Öğrencilerin Hayal Gücüyle Pankart Oluşturma

23.04.2024   23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı

24.04.2024   Çini Modelleri Hazırlama ve Sergileme

25.04.2024   Kağıttan Özgün Kilim Desenleri Hazırlama

26.04.2024   Ebru Sanatıyla İlgili Çalışma

Mrt

Okulumuz ingilizce öğretmeni Elif YOLCU’ya okul merdivenlerimizi renklendirdiği için teşekkür ederiz

Mrt

Okulumuz 3/A sınıf öğretmeni Rabia KESKİN’in öğrencileriyle hazırladıkları atasözleri sergisi.

Mrt

İlçe çapında düzenlenen fiziksel etkinlikler oyunlarında okulumuz 1/A sınıfı halat çekme oyununda ilçe 2.si, okulumuz 2/A sınıfı halat çekme oyununda ilçe 1.si, okulumuz 3/A sınıfı halat çekme oyununda ilçe 1.si, okulumuz 3/B sınıfı çemberle iş birliği oyununda ilçe 2.si, okulumuz 3/D sınıfı el değdirerek bayrak koşusunda ilçe 1.si olmuştur. Öğrencilerimize ödüllerini gururla verdik. Okulumuzu en iyi şekilde temsil ettikleri için teşekkürler.

Mrt

Tarihimizde altın harflerle yer alan 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni oklulumuzda coşkuyla kutladık.

Ara

Okulumuzda Yerli Malı Haftası kapsamında , yerli tüketimin bilinçli olarak artırılması konusunda öğrencilerimize bilgi verilerek farkındalık oluşturuldu.  Bu hafta süresince tutumlu olmanın, yatırım yapmanın ve ”yerli malı kullanmanın önemi” vurgulandı.

Nis

OKULUMUZ 1/D SINIFI ÖĞRENCİLERİNİN 23 NİSAN HATIRASI ADLI ÇALIŞMASI.